Sponsor

 

Vi er så heldig at vi har flere der vil sponsorere os. Dette giver os lidt luft i budgettet til at gøre noget ekstra godt for klubben og det er vi super glade for.

 

Tusind tak for jeres sponsorater til gentofte Taekwondo klub.

Skulle du også være interesseret i at sponsorere klubben, kontakt os venligst på info@gentoftetaekwondo.dk

 

Det er alle nogle super seriøse firmaer, med dejlige mennesker og lækre produkter. Hjælp klubben ved at klikke ind på deres hjemmeside og check deres produkter ud. Det kunne jo være noget du kunne bruge.

Ejendomsvisioner tilbyder ejendomsadministration, ejendomsservice, salgs –og købsformidling, investerings-og byggerådgivning, byggeentrepriser, vedligeholdelse og udlejning.

Hos os er beslutningsvejen kort og effektiviteten høj. Vi passer på din investering.

Læs mere på www.ejendomsvisioner.dk

VisionLine leverer kommunikation til fingerspidserne

Som førende leverandør af touch løsninger i Skandinavien, har VisionLine fokus på kvalitetsløsninger til public-, medical- og industrisektoren.

VisionLine tilbyder All-in-One Touch PC – selvbetjeningsterminaler - udendørs terminaler og store skærme… i enkelt og robust design, velegnet i alle offentlige miljøer.

Læs mere på: www.visionline.dk

Boesen Photography & Design dækker alle former for fotografiske opgaver, såsom bryllupsfotografering, konfirmation, model og portræt, firmaopgaver, sport, koncert og andre events.

Klik og få inspiration: www.boesenfoto.dk